Het Coronavirus en Receptioniste NEXT

De situatie rondom het coronavirus houdt al wekenlang de wereld in zijn greep en heeft ons land op dit moment grotendeels stilgelegd. Dit heeft een grote impact op veel bedrijven. Wij staan nog steeds voor onze opdrachtgevers klaar met flexibele receptionistes die ondanks het Coronavirus keihard doorwerken. Uiteraard doen wij dit volgens de richtlijnen van het RIVM en in samenwerking met de opdrachtgevers. Daarnaast zijn we voortdurend in overleg met onze receptionistes met als doel een verantwoorde inzet en veilige werkomgeving. Wij volgen nauwlettend alle actuele ontwikkelingen rondom het Coronavirus en passen onze besluiten voor onze dienstregeling hierop aan.

Op dit moment zijn wij grotendeels vanuit huis aan het werk, zolang deze maatregel vanuit de overheid wordt geadviseerd. Wij werken in een cloud-omgeving die ervoor zorgt dat het NEXT-team thuis kan werken met dezelfde tools en softwareprogramma’s als op kantoor. Zo is de telefoon ook doorgeschakeld en zijn wij volledig bereikbaar zoals altijd.

Ook wij zullen per dag besluiten wat de beste aanpak is en hoe we ons organiseren, maar wees gerust… wij gaan door! Voor onze receptionistes en opdrachtgevers.

Ben je als opdrachtgever juist nu op zoek naar een receptioniste? Wij hebben direct geschikte ervaren receptionistes voor je klaar staan. Neem contact met ons op voor meer informatie. Ben je een receptioniste en wil je aan de slag? Wij helpen je graag!

Het gehele NEXT-team hoopt dat de situatie snel verbetert en is beschikbaar voor eventuele vragen. Hiervoor kun je mailen naar info@receptioniste-next.nl of rechtstreeks contact opnemen via 070-2400861. 

Volg alsjeblieft de voorschriften van het RIVM op en let goed op jezelf.