OA1-1

Receptioniste op afroep

Vooraf inspelen op bezettingsproblemen; altijd een ingewerkte én professionele receptioniste stand-by.

Veel recepties hebben met bepaalde regelmaat inval nodig om de bezetting strak te krijgen en te houden. Ons team van professionele receptionistes staat klaar om op het gewenste niveau uw team aan te vullen waar nodig.

 

Meer informatie
Uitbest1

Uitbesteding van receptiediensten

Een professionele receptie met complete bezetting, direct wanneer u dat nodig heeft.

Wij nemen de organisatie van de gehele receptie van u over, zodat u meer tijd overhoudt voor andere werkzaamheden. Wij zorgen voor een bezetting van 100%. Ondertussen kijken we naar de kwaliteit van uw receptie. Waar mogelijk verbeteren we de kwaliteit en zorgen dat deze altijd optimaal is.

 

Meer informatie

detach1

Detachering

Uw organisatiecultuur, onze ervaring; wij maken de juiste match.

Een gastvrij ontvangst is van groot belang. Het vinden van de juiste receptioniste is dan ook een belangrijke taak. Wij hebben een groot netwerk van uitstekende receptionistes en zorgen ervoor dat een professionele en ervaren receptioniste bij u aan de slag gaat.

 

Meer informatie

Training1

Kwaliteitsmeting

Hoe wordt de gastvrijheid van uw receptie beleefd?

Naast de continuïteit van uw receptie, is de beleving van groot belang. Bent u benieuwd hoe bezoekers de kwaliteit van uw receptie beleven? Met behulp van mystery visits en calls maken wij voor u de balans op.

 

Meer informatie

werving1

Werving & selectie

Een perfect aansluitend CV is niet meer het belangrijkste; passie voor het vak wel.

Receptionistes die met enthousiasme voor het vak hebben gekozen; dát zijn de kandidaten die wij aan u voorstellen. Wij zijn er goed in om dat te herkennen. Dat vind je niet in een CV, maar dat bepalen we tijdens onze uitgebreide en persoonlijke selectieprocedure.

 

Meer informatie

kwaliteit1

Training & advies

Méér doen dan verwacht wordt; dán krijg je complimenten.

Bent u benieuwd hoe uw receptie verbeterd kan worden? Wilt u een training zodat de verbeterpunten direct opgepakt kunnen worden door de receptionistes? Bij ons is het mogelijk. Wij helpen u de receptie naar het hoogste niveau te tillen.

 

Meer informatie