Hoe overleef je de zomer achter de receptie?

Het is warm en dat betekent maar een ding: de zomer officieel begonnen. Yes! Ga je nog een weekje weg? Ben je net terug of werk je deze zomer gewoon door? In dat geval hebben wij een aantal handige tips om de zomer achter de receptie te overleven!

Tip 1: Summer food
Geef je werkdag een extra zomers tintje: maak een frisse salade met fruit zoals ananas, aardbeien of watermeloen. Heerlijk en gezond! Is er een vriezer op kantoor aanwezig? Neem voor de warme dagen ijsjes mee. Verkoelend en leuk om uit te delen aan je collega’s.

Tip 2: Zomerse deuntjes
Staat de radio aan op je werk? Zoek een zender met veel zomer hits. Dat maakt je dag altijd een beetje vrolijker toch? Weer of geen weer!

Tip 3: Buiten lunchen
Als je dan toch aan het werk bent op een warme zomerdag, neem je lunchpauze buiten of maak een korte wandeling. Even rustig genieten van de zon, je (zomerse) lunch en een vitamine D-boost! Dan kun je er daarna weer tegenaan.

Tip 4: Plan zon tijd
Als de voorspellingen echt goed zijn, plan voor jezelf dan ook zon tijd in. Ben je vrij? Ga naar het strand of de tuin in. Juist op een doordeweekse dag voelt zo’n zonnig dagje extra fijn, een soort minivakantie! Ook na je werk kan je nog genieten van het mooie weer. Lange zomeravonden zijn perfect voor een BBQ met vrienden, een glas wijn op het terras of geniet van de ondergaande zon op het strand. Wel goed smeren hoor, je wilt de volgende dag natuurlijk niet als een kreeft op je werk verschijnen.

Tip 5: Kleed je goed
Formele kleding naar je werk is vooral in de zomer weleens een uitdaging. Je wilt liever niet te veel stof om je lijf, maar er wel representatief uit blijven zien. Hoe pak je dat aan? Een zakelijke outfit die zowel summerproof als representatief is? Hier hebben wij eerder een uitgebreide blog vol tips over geschreven; zakelijk kleden in de zomer.

Wat is jouw ultieme overlevingstip om de zomer op kantoor door te komen?

NEXT ONLY doorzichtige achtergrond

Contact Info

Receptioniste NEXT
Koninginnegracht 46-1
2514 AD Den Haag

070 - 24 00861
info@receptioniste-next.nl

Dagelijks geopend: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Copyright 2020 © - Receptioniste NEXT