Aan de slag als receptioniste?

Bezoekers ontvangen en doorverwijzen, de telefoon beantwoorden, de ontvangstruimte netjes houden; jij doet het allemaal met een glimlach. Je bent betrouwbaar en gastvrij en zorgt er graag voor dat alles soepel verloopt. Het verwerken van de inkomende en uitgaande post is voor jou dan ook geen probleem. En wanneer jij de lunch moet verzorgen? Dan staan natuurlijk de lekkerste broodjes op tafel. Ook pak jij (licht) administratief werk met enthousiasme aan. Jij doet altijd nét iets meer dan wat van je wordt verwacht; een receptioniste zoals jij zetten we graag in bij verschillende kantoren! 

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Dan ben jij misschien wel ons nieuwste Receptioniste NEXT teamlid!

Wij zoeken namelijk altijd flexibele en ervaren receptionistes/telefonistes (m/v), die er bewust voor kiezen om op wisselende dagen en tijden te werken. Je wordt toegevoegd aan onze flexpool en bij afwezigheid van de vaste receptionistes (bijv. tijdens ziekte, vakantie of verlof) val je in bij verschillende opdrachtgevers in jouw regio waar je vooraf wordt ingewerkt. Het is een veelzijdige job, want onze opdrachtgevers zijn onder andere banken, offshorebedrijven en jonge reclamebureaus! Je komt bij Receptioniste NEXT in dienst en afhankelijk van jouw flexibiliteit word je zoveel mogelijk bij onze opdrachtgevers ingedeeld.

Geïnteresseerd?

Schrijf je dan hieronder in. Op het moment dat er een vacature vrij komt in jouw regio en wij denken dat jij de receptioniste bent die wij zoeken, zullen wij direct contact met jou opnemen!

Ben je benieuwd naar hoe onze selectieprocedure precies gaat? Lees het op onze blog!

 

Vul hier je gegevens in

Please enter your email, so we can follow up with you.