NEXT aan het woord: Abigael

Abigael is ons nieuwste NEXT-teamlid op kantoor én in het veld. Deze powervrouw gaat het team versterken en wij stellen haar graag aan jullie voor!  

Kun je iets over jezelf vertellen? Wie is Abigael? 
“Een sportfanaat! Ik doe onder andere veel triatlons en aan wielrennen. Deze zomer ga ik van Italië naar Nederland fietsen. Hiervoor ben ik nu hard aan het trainen, want dan moet ik zo’n 175 kilometer per dag fietsen. Zoals je merkt, hou ik dus wel van uitdagingen! Verder woon ik in Nieuw-Vennep met mijn twee kinderen, van 9 en 11 jaar. 

Hoe ben jij bij receptioniste NEXT terechtgekomen?
“Ik zag een vacature op Facebook voorbijkomen en ik dacht gelijk: hier ga ik solliciteren! De vacaturetekst was met humor en humaniteit geschreven. Dat sprak me enorm aan. Het was wel even spannend; ik had al heel lang niet meer gesolliciteerd.” 

Je was al bekend met NEXT, toch?
“Dat klopt! Ik ken Lone, de manager, al jaren. Wij hebben gemeenschappelijke vrienden en komen elkaar op verjaardagen weleens tegen. Ook kom ik uit Alpen aan den Rijn, waar het NEXT-kantoor oorspronkelijk gevestigd was. Het is dus geen onbekend bedrijf voor mij!”

En kan je vertellen wat je bij NEXT gaat doen?
“Ik ga bij NEXT aan de slag als accountmanager. Een warme relatie onderhouden met de huidige opdrachtgevers en natuurlijk mooie nieuwe opdrachtgevers binnenhalen. Als ik op gesprek ga bij de klanten hoop ik onze receptionistes te ontmoeten. Nu hoor ik wel veel namen, maar ik heb er geen beeld bij.”

Wat deed je voordat je bij NEXT terecht kwam?
“Ik kom uit een hele andere branche, namelijk de interieurbranche. Ik was hier op business to business niveau actief en vervulde zowel organisatorische rollen, als functies aan inkoop en verkoopzijde. Het vertalen van wensen van opdrachtgevers naar een tastbaar product. Een interieurconcept moet passen bij de uitstraling van een bedrijf en vervult een sleutelrol bij de sfeerbeleving. Ik zie dan ook zeker veel raakvlakken met de hospitality branche waarin we met die ene receptioniste nou net het verschil kunnen maken.”

Hoe ben jij eigenlijk op kantoor als persoon?
“Als collega zie mezelf als een teamplayer, vriendelijk en iemand met humor. Ik werk graag zo goed en fijn mogelijk samen met het team om onze dienst zo goed mogelijk neer te zetten. Mijn doel is dan ook: successen boeken en vlammen!”

NEXT ONLY doorzichtige achtergrond

Contact Info

Receptioniste NEXT
Koninginnegracht 46-1
2514 AD Den Haag

070 - 24 00861
info@receptioniste-next.nl

Dagelijks geopend: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Copyright 2020 © - Receptioniste NEXT