NEXT aan het woord: Irma

Als je als receptioniste voor ons werkt, dan heb je Irma vast al eens via de mail of over de telefoon gesproken. Maar wat doet ze eigenlijk precies? Wij vinden het soms ook lastig om bij te houden; onze Irma is namelijk van alle markten thuis!

Vertel Irma, wat doe jij eigenlijk allemaal voor NEXT?
Mijn hoofdfunctie is salarisadministrateur. Ik regel de salarisadministratie van A tot Z, voor zowel onze receptionistes als collega’s op kantoor. Daar komt natuurlijk ook een hoop personeelsadministratie bij kijken; contracten opstellen, personeelsdossiers aanleggen, urenregistratie… Daarnaast vervul ik nóg een hele leuke functie; die van office-manager. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat iedereen zorgeloos aan het werk kan. Denk daarbij aan het bijhouden van alle voorraden op kantoor tot het ontvangen van de receptionistes die hier op gesprek komen. Eigenlijk ben ik een beetje het manusje van alles!”

Jij werkt al zo’n 18 jaar voor NEXT, dat is bijna vanaf het begin!
“Dat klopt. Ik werkte eerst voor een zusterbedrijf van NEXT en pakte al een deel van de salarisadministratie voor NEXT op. De hoeveelheid werk van toen was niet te vergelijken met nu; er waren toen nog maar 20 mensen in dienst bij NEXT. In de afgelopen jaren is het allemaal zo explosief gegroeid; we zijn naar wel 100 man gegaan. Daar heb ik mijn handen wel vol aan!”

Je zit hier dus wel goed op je plek?
“Zeker! Ik vind mijn werk nog steeds ontzettend leuk. Juist omdat er zoveel is veranderd in de afgelopen jaren. Daarbij zijn we vorig jaar verhuisd naar een prachtig nieuw pand, wat naast een hoop leuke regeldingen ook een fijne nieuwe werkplek heeft opgeleverd. Ook vind ik het team dat hier nu op kantoor zit heel professioneel, maar ook gezellig. Het is een stabiel team. Daarnaast werk ik al 18 jaar met Jose, zij doet de financiën. Ze is inmiddels echt mijn werkmaatje geworden, we kunnen lezen en schrijven met elkaar.”

Hoe ben jij eigenlijk op kantoor als persoon?
“Ik ben een harde werker, maar ook sfeergevoelig. Als er ruimte voor is, vind ik het erg gezellig even met mijn collega’s te kletsen. Daarnaast ben ik heel opgeruimd. Het liefst houd ik het hier op kantoor natuurlijk zo netjes mogelijk.” Lachend: “Maarja, soms is het net als thuis; probeer maar eens zoveel mensen op te voeden!”

Meer blogs lezen? Bekijk ons overzicht!

NEXT ONLY doorzichtige achtergrond

Contact Info

Receptioniste NEXT
Koninginnegracht 46-1
2514 AD Den Haag

070 - 24 00861
info@receptioniste-next.nl

Dagelijks geopend: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Copyright 2020 © - Receptioniste NEXT