NEXT aan het woord: Marlijn

Onze nieuwste aanwinst op het NEXT-kantoor is Marlijn. En wat zijn we blij met haar, want naast een ontzettend leuke vrouw is ze ook nog eens een ervaren planner. Tijd om haar aan jullie voor te stellen!

Marlijn, je werkte hiervoor óók op de Koninginnegracht! Hoe zit dat?
“Dat klopt! De afgelopen jaren reed ik elke dag al langs het NEXT-kantoor met de scooter. Ik werkte verderop in de straat bij een detacheringsbureau voor zelfstandig werkende koks uit het hogere segment. Ik kom zelf uit de horeca; heb zowel op de vloer gestaan als in de keuken en ook heb ik een eigen zaak gehad. Na de geboorte van mijn dochter heb ik besloten achter de schermen te gaan werken en ben ik mijn enorme netwerk gaan gebruiken om koks te detacheren en recruiten. Ik was daar echt een manusje van alles, maar plannen was een groot onderdeel van mijn dag. Ik heb het ontzettend leuk gehad bij dit bedrijf, maar na 21 jaar was het tijd om de horeca achter me te laten.”

En toen kwam je bij NEXT terecht…
“Dat was al heel snel. Je zal het bijna niet geloven; de eerste dag dat ik op LinkedIn keek, zag ik de vacature voor planner bij NEXT voorbijkomen. En het was gelijk raak. Na een leuk gesprek werd ik aangenomen. Ik vind het werk ontzettend leuk om te doen! Voorheen deed ik naast plannen nog veel andere dingen, maar nu mag ik mij hier volledig op gaan richten. Ik heb er vertrouwen in dat het allemaal goed komt.”

En jij werkt ook al lang met het nieuwe planningssysteem dat wij gaan gebruiken, toch?
“Ja! Het is voor mij een bekend systeem waar ik al veel mee heb gewerkt. Het is ontzettend overzichtelijk en laat weinig ruimte over voor fouten. Daarnaast werk je veel efficiënter, waardoor er meer tijd is om taken op te pakken die anders blijven liggen. Ik vind het leuk dat ik deze ervaring meeneem vanuit mijn vorige werk, want mijn collega’s bij NEXT kunnen nu bij mij terecht met vragen hierover.”

Over collega’s gesproken; hoe ben jij als collega?
“Ik ben erg enthousiast en daardoor soms wat druk. Altijd blij. Ik ben dol op nieuwe ideeën en kijk graag naar hoe we dingen anders kunnen aanpakken of verbeteren. En daar betrek ik ook graag mijn collega’s bij. Ik ben zeker geen stil en introvert persoon, hou wel van een beetje gezelligheid op kantoor. Daarnaast ben ik ontzettend geordend, ik kan echt niet tegen rommel!”

Gelukkig maar. En hoe zit het met je leven buiten kantoor?
“Ik ben geboren en opgegroeid in Scheveningen. Daar woon ik nu nog steeds met mijn dochter Sammi van 4,5 jaar oud. Tussendoor ben ik wel ontzettend vaak verhuisd. Van Wassenaar tot Amsterdam en weer terug. Onlangs ben ik verloofd met mijn vriend Jeroen. We wonen nu nog apart, maar daar gaan we binnenkort verandering in brengen.”

NEXT ONLY doorzichtige achtergrond

Contact Info

Receptioniste NEXT
Koninginnegracht 46-1
2514 AD Den Haag

070 - 24 00861
info@receptioniste-next.nl

Dagelijks geopend: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Copyright 2020 © - Receptioniste NEXT