NEXT aan het woord: Suzanne

Elke maand laten we een teamlid van NEXT aan het woord, zodat jullie ons team beter leren kennen. Van onze receptionistes tot onze planners en recruiters op kantoor. Vandaag in de spotlights: onze social media queen Suzanne!

Zeg Suus, jij bent dus verantwoordelijk voor de social media kanalen van NEXT?
“Yes! Ik beheer voor NEXT het Facebook, LinkedIn en Instagram account. Ik zoek voor de social kanalen naar de juiste beelden en teksten bij wat we willen vertellen. Op LinkedIn is dat soms wat meer gericht op onze opdrachtgevers, op Instagram geven we echt een kijkje achter de schermen op kantoor. Ook doe ik de webcare; ik pak de communicatie op die via deze kanalen binnenkomt.”

Je doet dit niet alleen voor NEXT, toch?
“Dat klopt. Eigenlijk werk ik op dezelfde manier als Nadine, de Content Manager. Zij werkt voor Gijs (de directeur van NEXT) parttime als ‘vaste Content Manager’ voor meerdere bedrijven waarin hij investeert. Ik werk ook voor die bedrijven, als social media medewerker. Dat maakt mijn werk heel afwisselend!”

Hoe ben je hier terechtgekomen?
Jessica, de recruiter van NEXT, ken ik al ruim tien jaar. In maart hoorde ik via haar dat ze bij NEXT op zoek waren naar ondersteuning bij de social media kanalen. Ik werk ook parttime voor een kinder-kunstfestival, waar ik onder andere de programmering, pers en een stukje social media doe. Dat social media gedeelte wilde ik heel graag uitbreiden en dus was dit voor mij de perfecte stap! Ik doe dit nu één tot anderhalve dag per week.”

Hoe bevalt het tot nu toe?
“Heel goed! In het begin was het best spannend. Nadine ging al snel drie weken op vakantie, dus ik werd gelijk getest. Gelukkig hoorde ik nadat zij terug was dat ik mijn proeftijd succesvol had doorstaan. Ik vind de sfeer hier ook heel fijn en gezellig. Het begon al tijdens het eerste telefoongesprek dat ik met Nadine had, dat een goede indicatie was van hoe iedereen hier is; open en sociaal. Ik ben meestal maar één middag per week op kantoor, maar voel me helemaal onderdeel van het team. Daarnaast leer ik elke week wat bij, wat ik ook belangrijk vind. En ik leer door het gewoon te doen. Daar is gelukkig veel ruimte voor. ”

Fijn om te horen! En wat zijn je plannen voor de toekomst?
“Ik studeer op dit moment ook nog Cultureel Erfgoed in Amsterdam. Als alles volgens plan verloopt, heb ik die studie over twee maanden afgerond. Na het afronden van mijn studie heb ik niet per se als doel om fulltime bij één werkgever te werken; ik vind het leuk om verschillende dingen te doen. Daarnaast hebben mijn vriend en ik ook nog een zoontje van drie jaar, waar ik ook graag genoeg tijd voor vrij maak. Voorlopig is mijn werksituatie zoals hij nu is voor mij dus ideaal. Het culturele aspect van het kunstfestival wil ik graag vasthouden, maar juist ook combineren met het maken van commerciële uitingen. Ik heb op dit moment best of both worlds!”

Benieuwd naar de social media pagina’s van NEXT? Check de Facebook pagina, ga naar het Instagram account of neem een kijkje op LinkedIn!

Meer lezen? Bekijk ons overzicht!

NEXT ONLY doorzichtige achtergrond

Contact Info

Receptioniste NEXT
Koninginnegracht 46-1
2514 AD Den Haag

070 - 24 00861
info@receptioniste-next.nl

Dagelijks geopend: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Copyright 2020 © - Receptioniste NEXT