Vacature voor achtbaantester

In België wordt er gezocht naar een achtbaan tester. Hij mag dan alle Belgische pretparken af om de achtbanen te testen. Een goed gevulde CV of ervaring zijn niet vereist dus iedereen maakt een kans. Stalen zenuwen en een sterke maag worden wel aangeraden.

 

Hier in Nederland werd er eerder dit jaar al gezocht naar een achtbaantester en dit bleek een populaire vacature. Meer dan duizend sollicitaties stroomden binnen. De gelukkige was Jack de Ruijter, hij mag dan wel 68 jaar zijn maar hij gaat met veel plezier elke achtbaan in. Jack is al druk bezig met reizen van achtbaan naar achtbaan om ze allemaal te testen. Hij ziet het als de leukste baan aller tijden.

In België staat de vacature nog open voor een achtbaantester en maakt iedereen nog kans op de leukste baan aller tijden. Er wordt vooral gezocht naar iemand met het nodige enthousiasme. De achtbaantester moet alle achtbanen in heel België testen. Dit doet hij of zij door een opname te maken van elke rit en deze terug te kijken. De professionele tester kan vervolgens alle ervaringen en opmerkingen opschrijven per achtbaan.. Zo ontstaat er goed vergelijkingsmateriaal van alle achtbanen en kan er een betere beschrijving worden geven van de Belgische pretparken.

NEXT ONLY doorzichtige achtergrond

Contact Info

Receptioniste NEXT
Koninginnegracht 46-1
2514 AD Den Haag

070 - 24 00861
info@receptioniste-next.nl

Dagelijks geopend: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Copyright 2020 © - Receptioniste NEXT