Ons team

Korte lijnen houden met onze opdrachtgevers en receptionisten, dat is wat wij doen. We schakelen snel en waarborgen de continuïteit en professionaliteit van de recepties van onze opdrachtgevers. Ieder vanuit zijn eigen functie, samen als het NEXT-team.

Het team achter NEXT

 

Abigael Jansen

Manager

"Als manager onderhoud ik warme relaties met de huidige opdrachtgevers en ik hoop natuurlijk mooie nieuwe opdrachtgevers binnen te halen. Mijn doel is dan ook: successen boeken en vlammen!"

Luuky Bouman

Account manager

"Samen met mijn collega Abigael onderhoud ik met plezier de relaties met onze opdrachtgevers en receptionistes. Op dit moment combineer ik het relatiebeheer met het inplannen van onze receptionistes op alle mooie locaties door het hele land!"

Toinah Koning

Hospitality Coach

“In mijn veelzijdige functie is mijn doel zowel de gast, opdrachtgever als werknemer met elkaar te verbinden. Ik coach en begeleid met passie en enthousiasme onze receptionistes door middel van: on the job coaching, het geven van trainingen, workshops en inspiratiesessies. Daarnaast doe ik kwaliteitsmetingen voor opdrachtgevers.”

Silvana Kramer

Recruiter

“Ik ben verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten middels telefonisch contact. In mijn gesprekken breng ik mijn enthousiasme over en probeer ik zo te zorgen voor een positief resultaat.”

Lisa Wetting

Recruiter

‘Als recruiter hou ik mij bezig met het toevoegen van waardevolle talenten aan ons team. Met enthousiasme zorg ik ervoor dat onze opdrachtgevers elke dag de beste receptioniste(s) kunnen inzetten!’

Sennur Findik

Medewerker Finance

"Naast de salarisadministratie en HR-werkzaamheden, pak ik ook het office-management op. Ik ben eigenlijk een beetje het manusje van alles.”

Beatriz Nanda

Planner

“Als planner ben ik het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en receptionistes. Ik ben verantwoordelijk voor de meest efficiënte inzet van personeel bij de opdrachtgever. Hierbij onderhoud ik intensief contact met receptionistes en opdrachtgevers. Kort samengevat ben ik de spin in het web die van alles op de hoogte is.”

Sander Nijhoff

Project manager

“Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het keuzetraject en de implementatie van interne software en geef advies omtrent werving & selectie. Verder assisteer ik waar nodig om te zorgen dat we altijd een professioneel resultaat kunnen leveren.”

Marieke de Vries

social media marketeer

"Creativiteit zit in mijn DNA. Toffe social content en campagnes; ik ben altijd bezig om onze brand op de juiste manier te presenteren op onze sociale kanalen. "

Gino Brugman

Finance Manager

"Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de administratie altijd op orde is. Een goede administratie biedt immers voldoende informatie om de juiste keuzes te maken!"

Koen Ponse

IT Medewerker

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?