Ons team

Korte lijnen houden met onze opdrachtgevers en receptionisten, dat is wat wij doen. We schakelen snel en waarborgen de continuïteit en professionaliteit van de recepties van onze opdrachtgevers. Ieder vanuit zijn eigen functie, samen als het NEXT-team.

Het team achter NEXT

 

Abigael Jansen

Manager

"Als manager onderhoud ik warme relaties met de huidige opdrachtgevers en ik hoop natuurlijk mooie nieuwe opdrachtgevers binnen te halen. Mijn doel is dan ook: successen boeken en vlammen!"

Luuky Bouman

Account manager

"Samen met mijn collega Abigael onderhoud ik met plezier de relaties met onze opdrachtgevers en receptionistes. Op dit moment combineer ik het relatiebeheer met het inplannen van onze receptionistes op alle mooie locaties door het hele land!"

Jessica

Jessica Mooijman

Recruiter & Planner

"Naast het vinden van de juiste persoon ben ik ook verantwoordelijk voor de planning. Ik zorg dat de planning klopt en zowel de receptionistes als opdrachtgevers tevreden zijn.

Esther van Zetten

Planner

"Ik ben verantwoordelijk dat de planning klopt en zowel de receptionistes als opdrachtgevers tevreden zijn. Kortom; een hele uitdaging die ik maar al te graag aan ga!"

Medewerker Receptioniste NEXT

Irma van Rijn

Medewerker Finance

"Naast de salarisadministratie en HR-werkzaamheden, pak ik ook het office-management op. Ik ben eigenlijk een beetje het manusje van alles.”

Gino Brugman

Finance Manager

"Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de administratie altijd op orde is. Een goede administratie biedt immers voldoende informatie om de juiste keuzes te maken!"

Sander Nijhoff

Project manager

“Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het keuzetraject en de implementatie van interne software en geef advies omtrent werving & selectie. Verder assisteer ik waar nodig om te zorgen dat we altijd een professioneel resultaat kunnen leveren.”

Medewerker Receptioniste NEXT

Gijsbert van der Meulen

Directeur

"Het team zien strijden om iedere dag weer de beste samenwerking tot stand te brengen tussen onze opdrachtgevers én receptionistes. Het is genieten om te zien dat dit lukt!"

Silvana Kramer

Commercieel Medewerker

“Ik ben verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten middels telefonisch contact. In mijn gesprekken breng ik mijn enthousiasme over en probeer ik zo te zorgen voor een positief resultaat.”

Suzanne

Suzanne Prosman

Content manager

"Facebook, LinkedIn, Instagram; ik ben altijd bezig met het updaten van onze social kanalen en onze website. Ik wil zowel onze receptionistes als opdrachtgevers verrassen met leuke én interessante content!"

Koen Ponse

IT Medewerker

Medewerker Receptioniste NEXT

Finn Boonman

Online Marketeer

"Een goede, klantvriendelijke website, die makkelijk te vinden is via zoekmachines, social media en andere websites: als online marketeer is er altijd wat te doen."