Ons team

Korte lijnen houden met onze opdrachtgevers en receptionisten, dat is wat wij doen. We schakelen snel en waarborgen de continuïteit en professionaliteit van de recepties van onze opdrachtgevers. Ieder vanuit zijn eigen functie, samen als het NEXT-team.

Het team achter NEXT

 

Abigael Jansen

Manager

"Als manager onderhoud ik warme relaties met de huidige opdrachtgevers en ik hoop natuurlijk mooie nieuwe opdrachtgevers binnen te halen. Mijn doel is dan ook: successen boeken en vlammen!"

Luuky Bouman

Account manager

"Samen met mijn collega Abigael onderhoud ik met plezier de relaties met onze opdrachtgevers en receptionistes. Op dit moment combineer ik het relatiebeheer met het inplannen van onze receptionistes op alle mooie locaties door het hele land!"

Silvana Kramer

Commercieel Medewerker

“Ik ben verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten middels telefonisch contact. In mijn gesprekken breng ik mijn enthousiasme over en probeer ik zo te zorgen voor een positief resultaat.”

Esther van Zetten

Planner

"Ik ben verantwoordelijk dat de planning klopt en zowel de receptionistes als opdrachtgevers tevreden zijn. Kortom; een hele uitdaging die ik maar al te graag aan ga!"

Sennur Findik

Medewerker Finance

"Naast de salarisadministratie en HR-werkzaamheden, pak ik ook het office-management op. Ik ben eigenlijk een beetje het manusje van alles.”

Gino Brugman

Finance Manager

"Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de administratie altijd op orde is. Een goede administratie biedt immers voldoende informatie om de juiste keuzes te maken!"

Sander Nijhoff

Project manager

“Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het keuzetraject en de implementatie van interne software en geef advies omtrent werving & selectie. Verder assisteer ik waar nodig om te zorgen dat we altijd een professioneel resultaat kunnen leveren.”

Lisa Wetting

Commercieel Medewerker

‘Als recruiter hou ik mij bezig met het toevoegen van waardevolle talenten aan ons team. Met enthousiasme zorg ik ervoor dat onze opdrachtgevers elke dag de beste receptioniste(s) kunnen inzetten!’

Marieke de Vries

social media marketeer

"Creativiteit zit in mijn DNA. Toffe social content en campagnes; ik ben altijd bezig om onze brand op de juiste manier te presenteren op onze sociale kanalen. "

Koen Ponse

IT Medewerker