Ons team

Korte lijnen houden met onze opdrachtgevers en receptionisten, dat is wat wij doen. We schakelen snel en waarborgen de continuïteit en professionaliteit van de recepties van onze opdrachtgevers. Ieder vanuit zijn eigen functie, samen als het NEXT-team.

Het team achter NEXT

 

Luuky Bouman

Account manager

Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het creëren van een positieve match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Ik houd nauw contact, bied oplossingen en werk samen met het hele team om onze opdrachtgevers te ondersteunen. Een persoonlijke aanpak vind ik belangrijk om verbinding te maken en vertrouwen te wekken. Mijn werk is afwisselend, uitdagend en geeft mij veel energie!

Toinah Koning

Hospitality Coach

“In mijn veelzijdige functie is mijn doel zowel de gast, opdrachtgever als werknemer met elkaar te verbinden. Ik coach en begeleid met passie en enthousiasme onze receptionistes door middel van: on the job coaching, het geven van trainingen, workshops en inspiratiesessies. Daarnaast doe ik kwaliteitsmetingen voor opdrachtgevers.”

Sander Nijhoff

Project manager

“Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het keuzetraject en de implementatie van interne software en geef advies omtrent werving & selectie. Verder assisteer ik waar nodig om te zorgen dat we altijd een professioneel resultaat kunnen leveren.”

Imran

Imran PIrbux

Intercedent

Kansen zien en mogelijkheden creëren zijn de tools die ik gebruik om talent en opdrachtgevers met elkaar te verbinden. Met mijn achtergrond als psycholoog ben ik in staat de persoon achter het CV te zien, wat in de hospitality vaak belangrijker is dan de werkervaring. Ben jij geschikt? Wellicht maak ik voor jou de match!

Caroline Nieuwenburg

Recruiter

"Ik werk als recruiter bij NEXT. In deze rol ben ik op zoek naar hospitality talent met een verhaal dat bij ons past. Het is voor mij een uitdaging om de perfecte match te vinden voor onze opdrachtgevers. Heb je een CV waar gastvrijheid vanaf spat? Laat dan van je horen, ik spreek je graag"!

Daphne Spigt

Planner

"Als planner ben ik het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en receptionistes.”

Laura de Vreugd

Planner

“Ik ben verantwoordelijk voor de meest efficiënte inzet van personeel bij de opdrachtgever. Hierbij onderhoud ik intensief contact met receptionistes en opdrachtgevers.

Koen Ponse

IT Medewerker

Ik ben verantwoordelijk voor de goede werking van IT systemen en infrastructuur bij NEXT. Ook help ik bij online projecten waar kennis van front en/of backend development nodig is.

Sennur Findik

Medewerker Finance

"Naast de salarisadministratie en HR-werkzaamheden, pak ik ook het office-management op. Ik ben eigenlijk een beetje het manusje van alles.”

Gino Brugman

Finance Manager

"Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de administratie altijd op orde is. Een goede administratie biedt immers voldoende informatie om de juiste keuzes te maken!"

Abigael Jansen

Directeur

Bij Receptioniste NEXT staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid op nummer één. Wij zijn altijd proactief, hulpvaardig en zonder vooroordelen, met als doel onze opdrachtgevers en werknemers te ondersteunen. Ik bezit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en hou me dagelijks bezig met het verbeteren van onze processen om een optimale verbinding tussen opdrachtgevers en werknemers te realiseren. Ik geef met passie en enthousiasme leiding aan ons bedrijf en streef ernaar onze opdrachtgevers optimaal te bedienen door middel van effectieve receptie-ondersteuning. Als goed werkgever zijn wij transparant, inclusief, waarderend en betrokken.

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?