Ons team

Korte lijnen houden met onze opdrachtgevers en receptionisten, dat is wat wij doen. We schakelen snel en waarborgen de continuïteit en professionaliteit van de recepties van onze opdrachtgevers. Ieder vanuit zijn eigen functie, samen als het NEXT-team.

Het team achter NEXT

 

Luuky Bouman

Account manager

"Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het creëren van een positieve match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Ik houd nauw contact, bied oplossingen en werk samen met het hele team om onze opdrachtgevers te ondersteunen. Een persoonlijke aanpak vind ik belangrijk om verbinding te maken en vertrouwen te wekken. Mijn werk is afwisselend, uitdagend en geeft mij veel energie!"

Toinah Koning

Hospitality Coach

“In mijn veelzijdige functie is mijn doel zowel de gast, opdrachtgever als werknemer met elkaar te verbinden. Ik coach en begeleid met passie en enthousiasme onze receptionistes door middel van: on the job coaching, het geven van trainingen, workshops en inspiratiesessies. Daarnaast doe ik kwaliteitsmetingen voor opdrachtgevers.”

Jeremy van der Dussen

Intercedent

"Het helpen van kandidaten aan een nieuwe uitdaging en de opdrachtgevers aan geschikt personeel! Als intercedent weet ik als geen ander dat een duidelijke en prettige communicatie, betrokkenheid en een groot aanpassingsvermogen belangrijke elementen zijn. Ik haal er energie uit als ik zie dat beide partijen tevreden zijn met de plaatsing."

Imran

Imran PIrbux

Intercedent

"Kansen zien en mogelijkheden creëren zijn de tools die ik gebruik om talent en opdrachtgevers met elkaar te verbinden. Met mijn achtergrond als psycholoog ben ik in staat de persoon achter het CV te zien, wat in de hospitality vaak belangrijker is dan de werkervaring. Ben jij geschikt? Wellicht maak ik voor jou de match!"

Caroline Nieuwenburg

Recruiter

"Ik werk als recruiter bij NEXT. In deze rol ben ik op zoek naar hospitality talent met een verhaal dat bij ons past. Het is voor mij een uitdaging om de perfecte match te vinden voor onze opdrachtgevers. Heb je een CV waar gastvrijheid vanaf spat? Laat dan van je horen, ik spreek je graag!"

auxshiara - Recruiter

Auxshiara Isenia

Recruiter

“Als recruiter bij NEXT ga ik elke dag vol enthousiasme de uitdaging aan. Mijn missie? Het vinden van briljant hospitality talent dat onze opdrachtgevers omver blaast. Ik ben altijd op zoek naar die verborgen pareltjes, de talenten die echt het verschil maken. Als jij een CV hebt dat sprankelt van gastvrijheid, dan ben jij precies waar ik naar op zoek ben!”

Daphne Spigt

Planner

"Als planner ben ik het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en receptionistes.”

Laura de Vreugd

Planner

“Ik ben verantwoordelijk voor de meest efficiënte inzet van personeel bij de opdrachtgever. Hierbij onderhoud ik intensief contact met receptionistes en opdrachtgevers."

Mia Compañero

Assistent

"Ik ben assistent en ik ben er altijd om ieders vragen te beantwoorden. Dat doe ik met veel plezier. Ik vind het leuk om videocontent te maken en ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om een ieder beter van dienst te zijn!"

EDANUR SARICAN

Marketing medewerker

"Ik ben verantwoordelijk voor het bedenken en creëren van content voor verschillende sociale mediakanalen om de zichtbaarheid van ons merk te vergroten en onze doelgroep te bereiken."

Famke Smidt

Privacy adviseur - Vertrouwenspersoon

“Binnen Next geef ik advies op het gebied van privacy en wetgeving. We werken met veel persoonsgegevens en daarbij is het van belang dat we er met uiterste zorg mee omgaan. Daarnaast ben ik binnen Next ook de vertrouwenspersoon. Daarmee ben ik het aanspreekpunt voor alle medewerkers binnen de organisatie wanneer zij zich niet veilig voelen in hun werkomgeving. Je hebt een luisterend oor en kan samen kijken naar mogelijke oplossingen”

Joost Rijkhoff

IT Medewerker

"Ik ben verantwoordelijk voor de werking van de infrastructuur van NEXT en ben betrokken bij alle technische vragen. Zo is NEXT altijd beschikbaar!"

Gino Brugman

Finance Manager

"Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de administratie altijd op orde is. Een goede administratie biedt immers voldoende informatie om de juiste keuzes te maken!"

Abigael Jansen

Directeur

"Bij Receptioniste NEXT staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid op nummer één. Wij zijn altijd proactief, hulpvaardig en zonder vooroordelen, met als doel onze opdrachtgevers en werknemers te ondersteunen. Ik bezit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en hou me dagelijks bezig met het verbeteren van onze processen om een optimale verbinding tussen opdrachtgevers en werknemers te realiseren. Ik geef met passie en enthousiasme leiding aan ons bedrijf en streef ernaar onze opdrachtgevers optimaal te bedienen door middel van effectieve receptie-ondersteuning. Als goed werkgever zijn wij transparant, inclusief, waarderend en betrokken."

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?