Onze referenties

Ruim 23 jaar is Receptioniste NEXT uw partner in gastvrijheid. Of wij nu bemiddelen voor een receptioniste, voor een groot of minder groot bedrijf, wij focussen ons altijd op een warm welkom met persoonlijke aandacht.

res software

Heb je kort of langdurig vervanging nodig voor je receptiewerkzaamheden? Dan bel je uiteraard gewoon met NEXT! Zij denken met je mee en zorgen voor een gepaste oplossing.

RES Software

boskalis

De afgelopen tijd heeft NEXT zich sterk onderscheiden van andere organisaties door invalkrachten bij ons te verzorgen. Wij ervaren dit als zeer prettig en vinden NEXT een betrouwbare partner.

Boskalis

service apotheek

Bij NEXT schakelen ze snel en de dames die komen werken zijn tot nu toe altijd toppers geweest. Ook invalkrachten hebben aan een half woord genoeg, wat veel tijd aan inwerken bespaart. Ideaal!

Service apotheek

dura vermeer

NEXT heeft op een fijne en persoonlijke manier onze wensen omgezet. De lijnen zijn kort, de samenwerking verloopt prettig en zij ontzorgen ons op de momenten waarop het nodig is.

Dura Vermeer

logobeverwijk

Receptioniste NEXT blinkt uit in openheid, professionaliteit, daadkracht, flexibiliteit en voortvarendheid. Als geen ander weet het bedrijf ook de vraag van haar opdrachtgever om te zetten in concrete, haalbare en realistische voorstellen.  De gastvrouwen zijn professionals in gastvrijheid en voelen zich snel thuis en onderdeel van onze organisatie.

Gemeente Beverwijk

Receptioniste NEXT logo

Bij NEXT kun je goed aangeven wanneer je beschikbaar bent, dus het is voor mij perfect te combineren met mijn studie!

Daphne

Receptioniste NEXT logo

Ik werk graag voor NEXT, omdat ik nu werkzaam ben bij verschillende bedrijven. Dat maakt het werk erg afwisselend!"

Hellen

Receptioniste NEXT logo

Ik vind NEXT een heel fijn bedrijf, met betrokken collega's op het kantoor. Toen ik ooit een kleine noodsituatie had, heb ik alle ruimte gekregen.

Chantal

Receptioniste NEXT logo

Lachende gezichten, aardige mensen, een goede sfeer bij de bedrijven; ik vind het heerlijk. Wie wil dat nu niet in zijn werk?

Inge

Receptioniste NEXT logo

Eerder heb ik bij ongeveer tien verschillende opdrachtgevers gewerkt en nu werk ik alweer een tijdje voor één bedrijf. Dat heeft ook zijn voordelen!

Yvonne

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?