Uitbesteding van receptiediensten

Wij zorgen voor continuïteit en kwaliteit. U houdt tijd over voor andere zaken!
Heeft u een drukke, levendige receptie maar niemand in dienst om deze te bemannen of om leiding te geven aan de receptie? Wij nemen de organisatie van uw receptie graag uit handen. Of dat nu voor tijdelijk is of voor een langere termijn.

Wanneer u kiest voor uitbesteding van de receptiediensten, zijn alle receptionistes bij ons in dienst. Meestal bestaat het team uit tenminste één vaste gedetacheerde receptioniste aangevuld met receptionistes uit onze flexpool (zie receptioniste op afroep).

Hoe gaat het in de praktijk?
U hoeft zich geen zorgen meer te maken over ziekmeldingen of het zoeken van vervanging bij afwezigheid om andere redenen. Middels deze constructie kunnen wij uw bezetting altijd garanderen.

Wij zorgen daarnaast voor continuïteit en kwaliteit. We kijken mee naar wat er beter en efficiënter kan en pakken dit, uiteraard in goed overleg, direct op. Ook de planning van de receptionisten wordt, zoals altijd, door ons geregeld. U hoeft zich daar dus niet mee bezig te houden.

Bent u op zoek naar flexibiliteit, maar wil u graag een bepaalde (oud) collega graag behouden? In overleg kunnen wij altijd kijken of we wat voor deze persoon kunnen betekenen. Onze kwaliteitsmetingen en training leveren we er desgewenst bij. Wilt u meer informatie over deze dienstverlening? Ga dan voor meer informatie naar Receptioniste op afroep.

Receptioniste op afroep

Wanneer u direct een goede ingewerkte receptioniste nodig heeft.
Lees meer...

Detachering

Als u graag voor langere termijn dezelfde receptioniste wil inhuren.
Lees meer...

Kwaliteitsmeting

Uw eigen receptiepersoneel laten toetsen middels diverse kwaliteitsmetingen.
Lees meer...

Werving en selectie

Het zoeken naar een nieuwe receptioniste (met specifieke wensen) uitbesteden.
Lees meer...

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?