Receptioniste op afroep

Snel een ervaren receptioniste nodig, wij ontzorgen u direct!
Heeft u met spoed een ervaren receptioniste nodig die uw eigen receptiepersoneel voor een paar dagen of op regelmatige basis kan vervangen? Bel ons vandaag nog!

Wij van Receptioniste NEXT gaan er net als u van uit dat een receptie altijd bezet hoort te zijn en dat een lege receptie impact heeft op het hele bedrijf.
Valt één van uw receptionistes uit voor een korte periode door ziekte, vakantie of zwangerschapsverlof? Willen meerdere collega’s tegelijkertijd vrij nemen tijdens de zomervakantie of kerstdagen? Dan staan wij voor u klaar meteen ingewerkte en professionele receptioniste.

Een ambulante receptioniste. Hoe gaat dat in zijn werk? Hoe werkt deze dienst?
Het team van Receptioniste NEXT zorgt ervoor dat er meerdere receptionistes worden ingewerkt op de receptie van uw locatie. Zo is er altijd iemand beschikbaar om in te vallen wanneer u per direct een ambulante receptioniste nodig heeft. U kunt op ons bouwen, ons vertrouwen en ons meenemen in uw planning.

Mocht het zo zijn dat u per direct een receptioniste nodig heeft en er nog niemand van ons team is ingewerkt op uw receptie, in dat geval vindt het inwerken plaats op de eerste dag dat onze receptioniste voor u aan de slag gaat. Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit van ons team.

Hoe verloopt het inwerken?
Bij het inwerken legt een collega van u uit welke procedures nageleefd dienen te worden, hoe de telefooncentrale werkt en welke dagelijkse routines uitgevoerd dienen te worden.

Wat kunt u verwachten van onze ambulante receptionistes?
De receptionistes die voor NEXT werkzaam zijn hebben zowel bij grote als kleine werkgevers werkervaring opgedaan.  Ze kunnen zich daarom in diverse omgevingen goed redden en snel aanpassen waar nodig. Zij beheersen de etiquette die behoren bij hun vak, waaronder discretie, beleefdheid, de juiste uitstraling en correct taalgebruik. Ook kunnen zij bezoekers wijzen op de actuele COVID-19 (Corona) richtlijnen die in uw bedrijf worden nageleefd en bezoekers op een verantwoorde manier naar een vergader of wachtruimte leiden. Ook spreken ze correct Nederlands en Engels zodat een professionele ontvangst gegarandeerd is.

Onze receptionistes werken allemaal met de gangbare software pakketten als Microsoft Office en hebben ervaring met diverse telefoniesystemen. Waar wenselijk hebben wij receptionistes die met specifieke software kunnen omgaan of die hun BHV en andere certificeringen als VCA behaald hebben. Ook een actuele VOG kan, desgewenst, opgevraagd worden.

Uitbesteding van receptiediensten

Wanneer de organisatie van uw gehele receptie geregeld moet worden.
Lees meer...

Detachering

Als u graag voor langere termijn dezelfde receptioniste wil inhuren.
Lees meer...

Kwaliteitsmeting

Uw eigen receptiepersoneel laten toetsen middels diverse kwaliteitsmetingen.
Lees meer...

Werving en selectie

Het zoeken naar een nieuwe receptioniste (met specifieke wensen) uitbesteden.
Lees meer...

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?