Werving & selectie

Wij doen een grondige voorselectie; u kiest de receptionistes die u aanspreken en die u wilt uitnodigen voor een eerste gesprek.
Naast het leveren van diensten zoals een tijdelijke of ambulante receptioniste kunnen wij u ook helpen met het werven van uw nieuwe interne receptioniste, hostess of gastvrouw.

Een perfect aansluitende opleiding en CV vinden wij niet het allerbelangrijkste bij het selecteren van de meest geschikte receptioniste voor uw organisatie. Werkervaring en persoonlijkheid wél. Het moet iemand zijn die een passie heeft voor het vak en er bewust voor heeft gekozen. Een vrouw (of een man) met een professionele instelling en een goede en positieve uitstraling.

Hoe werkt het?
Voordat we aan de slag gaan met werven, bepalen we middels een telefonische intake eerst in overleg met u welke selectiecriteria het zwaarst wegen. We hebben daar een lijst met criteria voor die we kort met u doornemen en eventueel (waar nodig) aanvullen met uw persoonlijke extra wensen.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van professionele receptionisten waar we vervolgens binnen gaan selecteren.

De selectieprocedure
Onze selectieprocedure bestaat uit een telefonische screening, persoonlijke ontmoeting, referentiecheck en het voorleggen van voorbeeldsituaties. Op basis van deze selectieprocedure en de uitgebreide intake die we bij u op locatie hebben gedaan, stellen wij een afgesproken aantal kandidaten voor. U kiest uiteindelijk zelf welke receptioniste u wilt ontmoeten en vervolgens mogelijk in dienst wilt nemen.

Goed om te weten
In de gehele procedure tot er een concreet aanbod aan de nieuwe medewerker volgt blijven wij betrokken om zowel de kandidaat als de opdrachtgever te ondersteunen. De intake en selectieprocedures zijn kosteloos dus kosten worden pas berekend wanneer een nieuwe medewerker in dienst treedt.

Wilt u meer informatie over onze werving en selectiediensten of wilt u teruggebeld worden? Klik dan hier links op contact of plan een intake en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Receptioniste op afroep

Wanneer u direct een goede ingewerkte receptioniste nodig heeft.
Lees meer...

Uitbesteding van receptiediensten

Wanneer de organisatie van uw gehele receptie geregeld moet worden.
Lees meer...

Detachering

Als u graag voor langere termijn dezelfde receptioniste wil inhuren.
Lees meer...

Kwaliteitsmeting

Uw eigen receptiepersoneel laten toetsen middels diverse kwaliteitsmetingen.
Lees meer...

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?