Receptioniste NEXT

Het team achter NEXT

---

Korte lijnen houden met onze opdrachtgevers en receptionistes; dat is wat wij doen. We schakelen snel en waarborgen de continuïteit en professionaliteit van de recepties van onze opdrachtgevers. Ieder vanuit zijn eigen functie, samen als het NEXT team.

Medewerker Receptioniste NEXT

Lone Cramer

Manager

“Moderne etiquette en klantgerichtheid zitten in mijn bloed. Ik zit daarom graag samen met u aan tafel om mee te denken over de beste oplossing voor de receptiediensten, om zo de professionaliteit en uitstraling van uw receptie te versterken."  

abigael2

Abigael Jansen

Accountmanager

"Als accountmanager onderhoud ik warme relaties met de huidige opdrachtgevers en ik hoop natuurlijk mooie nieuwe opdrachtgevers binnen te halen. Mijn doel is dan ook: successen boeken en vlammen!"

luukyDEF

Luuky Bouman

Account Manager

Jessica

Jessica Mooijman

Recruiter & Planner

"Naast het vinden van de juiste persoon ben ik ook verantwoordelijk voor de planning. Samen mijn collega Marlijn zorgen wij dat de planning klopt en zowel de receptionistes als opdrachtgevers tevreden zijn. Kortom; een hele uitdaging die ik maar al te graag aan ga!"

Marlijn

Marlijn Hoogland

Planner

"Met heel veel plezier werk ik samen met mijn collega Jessica en zorgen wij samen voor de optimale bezetting bij al onze opdrachtgevers."

Medewerker Receptioniste NEXT

Irma van Rijn

Medewerker Finance

"Naast de salarisadministratie en HR-werkzaamheden, pak ik ook het office-management op. Ik ben eigenlijk een beetje het manusje van alles.”

Gino

Gino Brugman

Finance Manager

"Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de administratie altijd op orde is. Een goede administratie biedt immers voldoende informatie om de juiste keuzes te maken!"

Medewerker Receptioniste NEXT

Gijsbert van der Meulen

Directeur

"Het team zien strijden om iedere dag weer de beste samenwerking tot stand te brengen tussen onze opdrachtgevers én receptionistes. Het is genieten om te zien dat dit lukt!"

Suzanne Prosman

Suzanne Prosman

Content Manager

"Facebook, LinkedIn, Instagram; ik ben altijd bezig met het updaten van onze social kanalen en onze website. Ik wil zowel onze receptionistes als opdrachtgevers verrassen met leuke én interessante content!"

Sander

Sander Nijhoff

Projectmanager

“Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het keuzetraject en de implementatie van interne software en geef advies omtrent werving & selectie. Verder assisteer ik waar nodig om te zorgen dat we altijd een professioneel resultaat kunnen leveren.”

Medewerker Receptioniste NEXT

Finn Boonman

Online Marketeer

"Een goede, klantvriendelijke website, die makkelijk te vinden is via zoekmachines, social media en andere websites: als online marketeer is er altijd wat te doen."

Medewerker Receptioniste NEXT

Silvana Kramer

Commercieel Medewerker

“Ik ben verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten middels telefonisch contact. In mijn gesprekken breng ik mijn enthousiasme over en probeer ik zo te zorgen voor een positief resultaat.”