Receptioniste NEXT

Het team achter NEXT

---

Korte lijnen houden met onze opdrachtgevers en receptionistes; dat is wat wij doen. We schakelen snel en waarborgen de continuïteit en professionaliteit van de recepties van onze opdrachtgevers. Ieder vanuit zijn eigen functie, samen als het NEXT team.

Medewerker Receptioniste NEXT

Lone Cramer

Manager

“Moderne etiquette en klantgerichtheid zitten in mijn bloed. Ik zit daarom graag samen met u aan tafel om mee te denken over de beste oplossing voor de receptiediensten, om zo de professionaliteit en uitstraling van uw receptie te versterken."  

Medewerker Receptioniste NEXT

Esther Ruhe

Accountmanager

"Na ruim tien jaar werken bij NEXT vind ik het nog steeds heerlijk om de spil te zijn in de communicatie tussen onze opdrachtgevers en receptionistes. Daarnaast geeft het vinden van de juiste kandidaat voor een opdrachtgever ook nog altijd een grote kick."

Medewerker Receptioniste NEXT

Gijsbert van der Meulen

Directeur

"Het team zien strijden om iedere dag weer de beste samenwerking tot stand te brengen tussen onze opdrachtgevers én receptionistes. Het is genieten om te zien dat dit lukt!"

Esther van Zetten

Esther van Zetten

Planner

“Ik ben verantwoordelijk voor het gehele traject van de planning. Geen uitdaging is me te groot en ik doe dit met heel veel plezier.”

Medewerker Receptioniste NEXT

Jose Vrisekoop

Manager Finance

“Ik zorg ervoor dat de hele financiële administratie goed loopt, al sinds de start van NEXT! Het is mooi om te zien dat we zo zijn gegroeid de afgelopen jaren.”

Jessica

Jessica Mooijman

Recruiter & Planner

"Het vinden van de juiste persoon kan echt een uitdaging zijn. Het moet klikken. Ik ben pas tevreden als ik iemand heb gevonden die Esther en Kelly graag in de planning zetten."

Sander

Sander Nijhoff

Projectmanager

“Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het keuzetraject en de implementatie van interne software en geef advies omtrent werving & selectie. Verder assisteer ik waar nodig om te zorgen dat we altijd een professioneel resultaat kunnen leveren.”

Kelly

Kelly Stoop

Planner & Recruiter

“Een gecombineerde functie past goed bij me. Het is een uitdaging, maar het werkt omdat wij als team samenwerken. Duidelijkheid en vertrouwen spelen hierin een grote rol; dat draag ik ook graag uit naar onze (potentiële) receptionistes!”

Medewerker Receptioniste NEXT

Finn Boonman

Online Marketeer

"Een goede, klantvriendelijke website, die makkelijk te vinden is via zoekmachines, social media en andere websites: als online marketeer is er altijd wat te doen."

Suzanne Prosman

Suzanne Prosman

Social Media Medewerker

"Facebook, LinkedIn, Instagram; ik ben altijd bezig met onze social kanalen updaten. Ik wil zowel onze receptionistes als opdrachtgevers verrassen met leuke én interessante content!"

Medewerker Receptioniste NEXT

Irma van Rijn

Medewerker Finance

"Naast de salarisadministratie en HR-werkzaamheden, pak ik ook het office-management op. Ik ben eigenlijk een beetje het manusje van alles.”

Medewerker Receptioniste NEXT

Silvana van Putten

Commercieel Medewerker

“Ik ben verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten middels telefonisch contact. In mijn gesprekken breng ik mijn enthousiasme over en probeer ik zo te zorgen voor een positief resultaat.”