Wil jij onze opdrachtgevers op een professionele manier vertegenwoordigen als Receptioniste?

Er is niets zo fijn als een professioneel en gastvrij onthaal; Een oprecht hartelijk ontvangst of een prettige stem aan de telefoon zal helpen de front office van onze opdrachtgevers naar een hoger niveau te tillen.

insta

Receptioniste NEXT

Receptioniste NEXT is een bureau dat sinds 1997 zich bezighoudt met receptiediensten. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door vacatures in te vullen of ze te voorzien van (ingewerkte) oproepkrachten in geval van nood. Daarom sta jij bij Receptioniste NEXT centraal en is jouw betrokkenheid binnen de organisatie heel belangrijk. Het is onze passie om samen met jou onze opdrachtgevers te voorzien van uitzonderlijk goede diensten en maak je deel uit van een gemotiveerd en positief team. Wij coachen jou waar nodig zodat jij je kunt blijven ontwikkelen in het vak waar natuurlijk ook jouw passie ligt! Op deze manier blijven we allebei scherp en kunnen we samen met jou de dienstverlening continue blijven verbeteren.

site (2) (1)

De receptionistes

Om als receptioniste voor de flexpool in aanmerking te komen, is het belangrijk dat er je al enige werkervaring in het vakgebied heb opgedaan. In deze pool heb je altijd nét even wat minder informatie om mee te werken dan wanneer je op een vaste locatie werkt. De bezoeker moet daar uiteraard niets van merken en zich net zo welkom voelen. We zijn daarom op zoek naar krachtige types die, ondanks dat je niet alles weten van de locatie, een bedrijf goed kunnen vertegenwoordigen. Daarnaast krijg je vaak kort van tevoren een rooster, omdat wij afhankelijk zijn van de uitval bij andere bedrijven. Het leuke voor als receptionistes in deze pool is dat je bij veel bedrijven komt. Je kunt overal een kijkje in de keuken nemen en vernieuwing in werkzaamheden zien. Je hebt veel verschillende collega’s en iedereen is erg dankbaar als je op een locatie komt invallen. Rest ons alleen nog om je van harte welkom te heten bij NEXT!