Esther

NEXT aan het woord: Esther

Esther is ons nieuwste teamlid op kantoor – ja, we hebben nu dus nóg een Esther! Zij zal voortaan samen met Danielle de planning oppakken. Parttime, want daarnaast doet ze nog meer (bijzonder) werk. Een drukke vrouw dus! Tijd om haar aan jullie voor te stellen.

Esther, kun je ons wat meer vertellen over je werkachtergrond?
“Ik heb eigenlijk veel verschillende dingen gedaan. Dat komt omdat ik open sta voor van alles, ook als ik er niet naar op zoek ben. Voordat ik bij NEXT aan de slag ging, heb ik lang in de uitvaartbranche gewerkt. Ook daar nam ik de planning op me. Daarnaast werkte en werk ik nog in het dierencrematorium en bij de dierenambulance. Of ik gek op dieren ben? Ja, extreem!”

Hoe ben je bij NEXT terechtgekomen?
“Dat is best een leuk verhaal. Ik heb een jaar geleden al eens bij NEXT gesolliciteerd. Uiteindelijk is dat op niets uitgelopen, wat ik erg jammer vond. NEXT leek me een leuk bedrijf en ik had echt een klik met Lone (de manager). Ik kan me nog herinneren dat ik positief verrast was door de manier waarop het allemaal is afgehandeld. Daarom stond ik er zeker voor open toen Lone me halverwege dit jaar benaderde of ik weer eens op de koffie wilde komen, omdat er ruimte was voor een tweede planner. Praten kan altijd, dacht ik! En de rest is geschiedenis.”

Deze functie is dus niet nieuw voor jou. Wat vind je er zo leuk aan?
“Plannen is écht mijn ding. Mijn dochter zegt ook altijd dat ze wil dat ik haar weddingplanner word. Ik zie het als een soort trucje dat ik toepas. Zolang je goed bent in overzicht houden en altijd eerlijk blijft, kun je bij heel veel bedrijven als planner aan de slag. Ik vind het een leuke uitdaging dat als er iets onverwachts gebeurt, je echt even moet puzzelen. Je bent het aanspreekpunt voor zowel receptionistes als opdrachtgevers en aan het einde van de rit wil je beide kanten tevreden houden.”

Wat is typisch Esther?
Get the job done – dat is echt mijn motto. Als iets moet gebeuren, gaat het ook echt gebeuren, linksom of rechtsom. Ik ben een vastbijter; dat moet ook wel in deze functie. Je moet stevig in je schoenen staan, want je krijgt van alle kanten aanvragen en opmerkingen. Daarnaast ben ik niet op mijn mondje gevallen. Dat is hier op kantoor gelukkig ook geen probleem. Ik was van tevoren een beetje bang dat er een soort eilandjesmentaliteit zou zijn, zoals ik eerder heb meegemaakt, maar dat is totaal niet het geval. Het is een klein team en iedereen zal zijn best doen de ander te helpen. Daarnaast is het gewoon ontzettend gezellig. Ik ben zojuist succesvol door mijn proeftijd heen en heb zin in de rest van mijn tijd hier!”

Meer blogs lezen? Bekijk ons overzicht!

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?