receptie

Receptie van de maand

Framehouse

Dit is een favorietje van ons! Het bedrijf Framehouse houdt zich bezig met de postproductie van complete film- en tv-producties en zit in Bratislava, Slowakije. En ze hebben duidelijk ook smaak!

Het kantoor is verdeeld over twee verdiepingen en speelt met materialiteit, minimalisme en vormen. Het motto van de architecten van Plusminusarchitects was: eenvoud is schoonheid. Ze hebben voornamelijk gebruik gemaakt van hout, beton en metaal. De ruimtelijke vormen komen overal terug en maken er, ondanks de drukke lijnen, een heel mooi en geordend geheel van.

De receptie vormt een mooi contrast met de open, metalen kubussen. Hij valt op in de ruimte met zijn schuine betonnen vorm. Het lijkt wel op een steen die groeit vanuit de betonnen vloer. Wauw, mogen wij daar onze bureaustoel aanschuiven?

 

Foto’s: Maroš Fečík 

Meer blogs lezen? Bekijk ons overzicht.

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?