De 5 best gelezen NEXT blogs van 2018!

2018 is inmiddels bijna op z’n eind. Dat betekent dat wij ook onze laatste blog van dit jaar gaan posten. En wat is er nu leuker dan een overzicht van de vijf best gelezen NEXT blogs van het afgelopen jaar? Van alle blogs met tips voor receptionistes, verhalen van Lone, bijzondere recepties en interviews met NEXT medewerkers zijn dít de vijf die het meest zijn gelezen. Klik op de titel om naar de blog te gaan.

1. Jezelf ontwikkelen als receptioniste
Wat leuk, blijkbaar zijn jullie erg ambitieus geweest dit jaar. De best gelezen blog gaat namelijk over hoe je jezelf blijft ontwikkelen, zowel in je privéleven als op werk. Hoe je dat doet binnen de functie van receptioniste? Lone legt het uit!

2. Zakelijk telefoneren; de basisregels
Op nummer twee ook een blog met handige tips voor receptionistes, namelijk over de basisregels wat betreft zakelijk telefoneren. Kleine dingen kunnen namelijk een groot verschil maken in een telefoongesprek. En wie wil dat nu niet? Wij geven 8 tips in deze blog.

3. NEXT aan het woord: Cobie
Elke maand zetten wij een medewerker van NEXT in de spotlights. Dat kan een receptioniste zijn, of één van onze medewerkers op kantoor. De best gelezen ‘NEXT aan het woord’ blog gaat over receptioniste Cobie. Zij is al ruim tien jaar deel van het NEXT team, dus wij vinden dat ze deze plek helemaal verdient!

4. Een grotere rol voor gastvrijheid in 2018
In januari 2018 schreven we deze blog, waarin we vertelden over de steeds serieuzere rol die gastvrijheid aan het innemen is. Een jaar later kunnen we eigenlijk precies hetzelfde zeggen. En daar zijn we blij mee! Lees meer over het effect van gastvrijheid in deze blog.

5. Ga voor vernieuwing binnen je bedrijf
We vinden het bij NEXT belangrijk om mee te gaan met vragen vanuit de markt en de wisselende behoeftes van onze opdrachtgevers. Lone legt in deze blog uit waarom dat is en hoe wij dat aanpakken.

Veel leesplezier en alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst!

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?