NEXT aan het woord: Gino

Eindelijk weer een man aan het woord: Gino! Sinds april is hij onderdeel van het NEXT-team en houdt zich goed staande tussen alle vrouwen op kantoor. Wat Gino gaat doen? Wij stellen hem graag aan jullie voor!

Hi Gino, kan je ons vertellen wat je allemaal bij Receptioniste NEXT gaat doen?
“Als finance manager ga ik bij NEXT de processen van de financiën optimaliseren. Ook neem ik de taken van Jose over, zij is sinds vorige week met pensioen gegaan.”

Wat deed je voordat je bij NEXT kwam?
“Hiervoor was ik werkzaam als legal & finance manager bij een internetbureau in Dordrecht. Daar deed ik alle juridische en financiële zaken.”

Juridisch? Vertel daar eens wat meer over!
“Ik heb mij altijd beziggehouden met 3 disciplines binnen organisaties; finance, legal en management. Dit komt terug in mijn werkervaring, maar ook in mijn opleidingen. Denk aan opleidingen als MBA (Master of Business Administration), MER (Management, Economie en Rechten), NIMA-Marketing, NIMA-Communicatie, Juridisch Adviseur Bedrijfsrecht, mba (moderne bedrijfsadministratie) en nog een paar.”

Wow! Dat is een hele mond vol. Kun je nog wat meer over jezelf vertellen?
“Ik ben 30 jaar en geboren in Rotterdam en op dit moment woon in ik het altijd gezellige Rhoon. Naast de uren die ik voor NEXT werk, heb ik ook een eigen bedrijf! Daarbij houd ik me bezig met financiële, juridische en managementdiensten. Maar ik schrijf ook zo nu en dan boeken en artikelen.”

Druk werkleven dus. Wat doe jij graag in je vrije tijd Gino?
“Vroeger deed ik aan judo op een aardig niveau. Ik trainde soms 6 dagen per week, maar uiteindelijk was dat niet meer te combineren met mijn studies en heb ik ervoor gekozen mij hierop te focussen. Verder vind ik het leuk om te beleggen, iets wat dus mooi aansluit bij mijn financiële achtergrond.”

Hoe ben jij eigenlijk op kantoor als persoon?
Ik ben rustig, een doorzetter en (gezond) eigenwijs!”

Het is een druk dames-team bij NEXT, hoe bevalt dat?
“Haha! Dat klopt. Ik heb altijd met meer mannen dan vrouwen op kantoor gewerkt. Het is wel even anders met zoveel dames. Het grootste verschil? Vrouwen praten veel meer! Dat is verder niet altijd negatief, hoor… 🙂 ”

Meer lezen? Bekijk ons overzicht!