Receptie van de maand

Refuse!

Voor deze receptie van de maand stappen we even uit de kantooromgeving en gaan we naar… indoor spinning studio! Deze vrolijke receptie is namelijk van Refuse! in Guadalajara, Mexico.

Het architectenbureau Studio Fernanda Orozco heeft dit project geïnspireerd op de Tour de France; een fietsevenement met traditie en natuurlijk met de gekleurde uniformen.
Voor de ontvangstruimte en receptie werden subtiele maar kleurrijke kleuren gekozen. Het doel? De bezoeker uit te nodigen om binnen te komen! De vrolijke en hippe uitstraling van de receptie zorgt ervoor dat de stap om naar binnen te komen laagdrempelig wordt. Dat is wat ons betreft best goed gelukt!

Spinnen is natuurlijk heel intensief en opgeven tijdens een les is geen optie. Daarom hangen er bij de receptie, subtiel in de ruimte, motiverende teksten: refuse the pain (weiger de pijn) en refuse to stop (weiger te stoppen)! En je voelt het al aankomen… als je bij Refuse! binnenkomt, kun je toch bijna niet weigeren om te beginnen met sporten?

Ook benieuwd naar de sportruimte? Dat is een donkere kamer, waar de marineblauwe kleur op de muren en vloeren overheerst. Wanneer de lichten uitgaan, start er een lichtspel dat je aanmoedigt om alles te geven zonder te willen stoppen. Een motiverende plek waar wij wel enthousiast van worden!

Bron & foto’s: Archdaily