NEXT aan het woord: Cobie

Receptioniste Cobie is 12,5 jaar bij ons in dienst en dat moet natuurlijk gevierd worden! Onze accountmanagers Abigael en Luuky hebben haar verrast met taart en een bos bloemen. Maar we willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om even met Cobie bij te kletsen.

Gefeliciteerd Cobie, 12,5 jaar in dienst! 
“Ja, dankjewel! Abigael belde mij op en ze zei: ‘gefeliciteerd!’. Ik was stomverbaasd eigenlijk. Ik heb er zelf totaal niet bij stilgestaan.”

Hoe gaat het met je, in deze corona-tijd?
“Het gaat wel goed. Ik vermaak me wel. Ik heb vier kleinkinderen en nu zij volgende week weer naar school gaan mag ik ze weer zien, dat is wel erg fijn moet ik zeggen. Ondertussen ben ik thuis lekker bezig geweest. Daar heb ik dan nu ineens tijd voor hé! Deze week ga ik naar een bedrijf waar normaal twee receptionistes zitten, maar nu ben ik alleen. Ach, ik vind het wel fijn om weer even te werken.”

Hoe voelt dat nu, om zo lang bij NEXT te werken?
“Het is omgevlogen! Maar ik heb het dan ook echt naar mijn zin. Ik werk bij leuke bedrijven en ik ga met veel plezier naar mijn werk toe. Natuurlijk zit er wel eens een iets minder leuk bedrijf tussen, maar over het algemeen leuke bedrijven.”

Bij hoeveel bedrijven heb jij in die 12,5 jaar gewerkt?
“Ik denk wel zo’n 20 in totaal. Bij een meer dan bij de ander. Ook valt er zo nu en dan een bedrijf af en komt er weer een bij.”

Wat is er zo leuk aan het werken bij NEXT?
“De afwisseling. Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Bij de een ben je meer een telefoniste en bij de ander meer de gastvrouw. Dat is wel waarom ik het werk al zolang doe, denk ik.”

Wel eens iets bijzonders meegemaakt in al die jaren?
“Ja! Een jubileum van een bedrijf 4 of 5 jaar geleden. Klanten en relaties van over de hele wereld werden ingevlogen en ook wij als receptionistes mochten komen, met aanhang! Het was een groot feest waar echt werkelijk niets aan ontbrak. We werden met de taxi opgehaald en thuisgebracht, luxe diner, Ivo Niehe presenteerde de avond, Chef’Special trad op, mooie aankleding, prachtige bloemen, presentjes mee naar huis. Het is een familiebedrijf en de familie nam ook de tijd om met iedereen even te praten. Het was echt fantastisch!”

Hoe was de taart?
“Lekker, haha! Ik heb de taart natuurlijk niet alleen opgegeten. Eerst een stukje met Abigael en Luuky. Daarna een puntje bij mijn zoon en dochter langsgebracht en ’s avonds het laatste stukje met mijn man opgegeten.”

Meer blogs van NEXT lezen? Bekijk ons overzicht!