NEXT aan het woord: Luuky

Luuky is ons nieuwste NEXT teamlid op kantoor. Nouja, nieuwste… ze is al 6 maanden bij ons in dienst. Het is dus wel tijd om haar even goed aan jullie voor te stellen.

Kun je iets over jezelf vertellen? Waar kom je bijvoorbeeld vandaan?
“Ik ben opgegroeid in Friesland, maar woon al 14 jaar in Den Haag. Een deel van mijn familie woont ook hier in de omgeving wat wel gezellig is. In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan vrienden en familie, sport ik graag en ben ik dol op het strand! Wat dat betreft woon ik gunstig met veel keuzes aan stranden in de omgeving.”

Hoe ben je hier terecht gekomen?
“Voor mijn studie, Hotelschool Groningen, heb ik stage gelopen in Amsterdam en Den Haag. Na mijn laatste stage heb ik een baan aangeboden gekregen en ben ik blijven plakken, het bevalt mij hier goed!”

Wat deed je voordat je bij NEXT terecht kwam?
“Omdat ik Hotelschool heb gedaan heb ik eerst bij een aantal hotels gewerkt. Vanuit daar ben ik de horeca ingerold en ben ik de afgelopen jaren manager geweest bij een goedlopend restaurant in Den Haag. Ik heb daar een leuke tijd gehad, maar ik was toe aan een ander ritme. In de hotellerie en horeca werk je onregelmatig en in het weekend. Ik vond het steeds lastiger om verjaardagen, diners en feestjes te moeten missen. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging in een andere branche. Nu ik bij NEXT werk heb ik meer tijd voor vrienden en familie. Mijn omgeving en ik zijn blij dat ik deze keuze heb gemaakt.”

En kun je vertellen wat je bij NEXT doet?
“Ik ben accountmanager bij NEXT. Een warme relatie onderhouden met onze huidige opdrachtgevers en op basis hiervan kan ik een goede inschatting maken wat voor receptioniste bij een bedrijf past. Daarom doe ik ook de sollicitatiegesprekken met nieuwe receptionistes. Tijdens het verlof van onze planner Jessica neem ik ook een aantal taken van haar over. Het komt eigenlijk in deze periode goed uit en het is voor mij prettig om op deze manier nog meer over het bedrijf en onze systemen te weten te komen.”

Hoe ben jij eigenlijk op kantoor, als persoon?
“Ik vind het fijn als het gezellig is op kantoor. De afwisseling van een informeel praatje en zakelijk overleggen met collega’s. In mijn vorige functies had ik een sociale rol waardoor ik eigenlijk de hele dag in contact was met mensen, ik zou niet zonder kunnen. Dus je zou kunnen zeggen; als Luuky op kantoor is, is het nooit stil!”

Fun-Luuky-fact
“Wat veel mensen gek vinden, is dat ik graag heet water drink in plaats van thee.”

Meer lezen? Bekijk ons overzicht!