Receptiediensten uitbesteden; wat kun je van ons verwachten? 

Een gastvrije ontvangstbeleving en een goede eerste indruk zijn belangrijk voor het imago van je bedrijf. Je wil je gasten toch een warm welkom geven met een glimlach die hen tegemoetkomt?

Een volledige bezetting op je receptie is hiervoor essentieel. Het blijkt in de praktijk echter vaak nog een hele uitdaging te zijn om de receptie volledig bezet te hebben.

Want wat doe je als één van je receptionisten voor een korte periode uitvalt door ziekte, vakantie of zwangerschapsverlof? Of wat als je meerdere van je vaste receptionisten tegelijk vrij wil geven? Wij staan dan graag voor je klaar om een ingewerkte en professionele receptionist(e) in te zetten ter aanvulling of vervanging van het bestaande team.

Wat kun je van ons verwachten? 

  • Ervaren, opgeleide en representatieve receptionisten die direct inzetbaar zijn.
  • Bezettingsgarantie, je hoeft je niet meer druk te maken over de bezetting van je receptie. Ook niet bij ziekte, onverwachte afwezigheid of in de vakantieperiode.
  • Geen afnameverplichting, alleen wanneer het nodig is.
  • Flexibiliteit, van ons team op kantoor én in het veld.
  • Receptionisten die passen bij de organisatiecultuur.
  • Hospitality trainingen en kwaliteitsmetingen.
  • Meer dan 23 jaar ervaring in deze branche!

Het uitbesteden van je receptiediensten kun je aan ons overlaten. Wij zorgen voor continuïteit en kwaliteit, zo houd jij tijd over voor de zaken waar je goed in bent.

Wil je meer over onze diensten weten? Wij spreken je graag persoonlijk! Als je dit formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer blogs lezen? Bekijk ons overzicht.

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?