Fashion & de receptie, herfst!

Het wordt kouder en de bladeren aan de bomen verkleuren. De herfst lijkt nu echt zijn intrede te maken. Na de drukke zomerperiode hebben we als receptioniste nu weer iets meer tijd om de laatste mode trends in de gaten te houden. Dus wat is een beetje “in” deze herfst?

Een kleur die altijd terug komt in de herfst is uiteraard bruin, daarnaast zijn er ook veel andere aarde tinten te zien. Voor zakelijk gebruik kunnen de kleuren caramel, chocola, grijs en beige gebruikt worden. Dit kan aangevuld worden met goud en/of pastel tinten. We hebben wat foto’s verzameld van zakelijke herfst outfits. Uiteraard zul je ook naar het soort bedrijf en je collega’s moeten kijken als je een outfit kiest. Niet elke outfit is overal gepast. Als tip kunnen we je wel meegeven dat het altijd goed is twee of drie mooie blazers en 2 paar nette pumps in de kast te hebben.

Wat zijn jouw fashion tips voor andere receptionistes? Wat doe jij deze herfst naar kantoor aan?    fashion 1fashion 3 fashion 4

Eén gedachte over “Fashion & de receptie, herfst!

  1. Hej Desiree, sterk woord, mooi standpunt! en dit kwam ik enrges tegen op het web ;)How to Become an Imperfectionist?1 Imperfectly pick one thing you keep telling yourself you want to do.2 If you read #1 and think, I can’t possibly pick just one! There’s too many! then do not proceed until you have picked just one.3 Get a timer, and set it to 55 minutes.4 Walk away from your computer right now and spend 55 minutes doing that very activity.5 Repeat #4 again tomorrow.6 Repeat #4 again every day after that until the item is complete.7 Celebrate the item’s completion with chocolate, flowers, or a manicure.8 Go back to #1 and start over.

Reacties zijn gesloten.

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?