sander

NEXT aan het woord: Sander

Eindelijk, een man aan het woord! We hebben de afgelopen twee maanden van onze receptionistes al vaker de vraag gekregen ‘Wie is toch die vrolijke Sander die we sinds kort vaak aan de telefoon hebben?’ De hoogste tijd dus om Sander even aan jullie voor te stellen!

Sander, hoe ben jij als man tussen de vrouwen (en directeur Gijs) van NEXT terecht gekomen?
Gijs en ik kenden elkaar al. Hij vroeg ongeveer twee jaar geleden of ik kwam werken voor een zusterbedrijf van NEXT; die bedrijven zitten samen in één kantoor. Op dat moment was ik druk bezig met mijn studie Bestuurskunde aan de Haagse Hogeschool. Bij het zusterbedrijf ben ik bezig geweest met de nieuwe privacywetgeving van 2018. Inmiddels kwam ik al vaak op kantoor en omdat er ruimte bijkwam in de planning bij NEXT is mij gevraagd of ik bij dat proces wilde ondersteunen.

En dat doe je inmiddels al bijna twee maanden fulltime.
Dat klopt! Ik houd me nu voornamelijk bezig ben met de aanvraag van diensten, het beantwoorden van de telefoon en zorgen dat de planning strak is. Daarnaast studeer ik nog wel, maar dat staat nu even op een lager pitje. Ik moet mijn opleiding nog afronden en daarna ga ik kijken waar ik precies heen wil. En in oktober ga ik samenwonen met mijn vriendin in Den Haag, dus ik ben ook druk met die voorbereidingen.

Voorlopig kunnen we dus wel rekenen op jou als man in het team?
Zeker, ik zit hier goed op mijn plek. Er is altijd wat te doen. Het is leuk op kantoor en het samenwerken met Esther (van Zetten) gaat soepel. We zijn een sterk team en schakelen snel. Het is leuk dat je mensen aan het werk kunt helpen, je merkt dat onze collega’s (de receptionistes) graag willen werken en erg enthousiast zijn! En natuurlijk helpt het mee dat ik nog met de andere ‘jongens’ in hetzelfde pand zit. Die biertjes op vrijdagmiddag houden we er gewoon in!

Meer blogs lezen? Bekijk ons overzicht!

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?