De 3 best gelezen NEXT blogs van 2019!

Het jaar is inmiddels op z’n eind en dat betekent dat wij ook onze laatste blog van dit jaar gaan posten. En wat is er nu leuker dan een overzicht van de top drie best gelezen NEXT-blogs van 2019? Van alle blogs met tips voor receptionistes, bijzondere recepties en interviews met nieuwe NEXT-medewerkers zijn dit de drie die door jullie het meest zijn gelezen. Klik op de titel om naar de blog te gaan en veel leesplezier! 

1. Zakelijke etiquette part 3: Mobiele telefoon, hoe hoort het eigenlijk achter de receptie?
Leuk om te zien dat jullie onze tips zo enthousiast lezen! De best gelezen blog gaat over het gebruik van mobiele telefoons achter de receptie. Wat zijn de ongeschreven regels rondom het gebruik van een mobiele telefoon achter de receptie? Lone legt het je graag uit!

2. Cv-hulp: zo maak je een cv die zich onderscheidt van de rest?
Op de tweede plek staat de blog met onze CV-tips. Uit onderzoek van online-sollicitatiehulp CVster blijkt dat het de meest voorkomende woorden op een Nederlandse cv ‘sociaal’, ‘zelfstandig’ en ‘teamspeler’ zijnWil je jezelf nu écht onderscheiden van andere sollicitanten, dan moet je met iets beters komen. Wij geven in deze blog al onze CV-tips.

3. NEXT aan het woord: Shooble
Wij zetten regelmatig een medewerker van NEXT in de spotlights. Dat kan een medewerker op kantoor zijn, of één van onze receptionistes. Maar de best gelezen ‘NEXT aan het woord’ blog gaat over Shooble, ons planningsysteem. We spraken met Danny, accountmanager bij Shooble, om het bedrijf iets beter te leren kennen.

Én we hebben nog een leestip voor volgende week, onze blog:
Zakelijke etiquette part 1: tot wanneer wens je iemand de beste wensen?

Namens het hele NEXT-team wensen wij jullie een fijne jaarwisseling!