NEXT aan het woord: Beatriz

Sinds mei hebben wij een nieuwe collega in het team van Receptioniste NEXT, Beatriz. Hoog tijd om kennis te maken met onze nieuwe planner!

Hi Beatriz, fijn om je te spreken. Kan je meer vertellen over jouw achtergrond?
Mijn naam is Beatriz en ik woon in Den Haag. Voorheen ben ik werkzaam geweest als bedrijfsleidster bij een strandpaviljoen. Hier was ik verantwoordelijk voor de operationele structuur, het werven en de planning van personeel.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar yoga klas te gaan, gezellig samen te zijn met familie of vrienden en zo nu en dan naar een feestje toe gaan. Ik houd heel erg van lekker eten dus dat doe ik ook maar al te graag.

Hoe ben je bij NEXT terecht gekomen?
Ik was toe aan iets nieuws. Ik kwam de vacature voor planner online tegen en solliciteerde direct vanwege de veelzijdige werkzaamheden. Ik houd ervan om lekker bezig te zijn en te puzzelen. Daarnaast ga ik graag uitdagingen aan, iets wat binnen deze functie goed van pas komt.

Een grappig feitje, mijn vriend stuurde net nadat ik had gesolliciteerd de vacature naar mij door met de tekst dat deze functie echt iets voor mij zou zijn, vanwege de afwisselde werkzaamheden.

En wat doe je precies als planner voor NEXT?
Als planner ben ik het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en receptionistes. Ik ben verantwoordelijk voor de meest efficiënte inzet van personeel bij de opdrachtgever. Hierbij onderhoud ik intensief contact met receptionistes en opdrachtgevers.

Waarom heb je passie voor jouw vak?
Het mooie aan de functie planner is dat je echt een spin in het web bent. Je bent overal bij betrokken en weet overal van. Het is een diverse functie met veel verantwoordelijkheid. Mijn functie is daarom nooit saai en blijft altijd uitdagend. Het is elke dag verschillend.

Wat is jouw motto?
Ik kan goed omgaan met veranderingen en leef voor chaos. Mijn motto is:  Houd de rust en eer aan jezelf, heb respect en begrip voor anderen, dan vallen de puzzelstukjes wel op zijn plek.

Wat vind je het allerleukst aan je werk?
De juiste matches vinden tussen de opdrachtgevers en dames. Wanneer je beide groepen tevreden kan stellen is de planning appeltje eitje. Het waar maken van een juiste match zorgt ervoor dat de vertrouwensband tussen opdrachtgevers vergroot wordt. Contact behouden en een band opbouwen is heel belangrijk.

Daarnaast maakt het team op kantoor mijn werk heel leuk. Ik werk veel samen met collega’s, waarbij we sparren en ervaringen uitwisselen. Er is altijd genoeg bij te leren!

Fijn dat je er bent Beatriz!

Meer nieuws lezen? Bekijk ons overzicht

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?