Detacheren blijft populair

De arbeidsmarkt en economie zijn weer helemaal hersteld! Dat liet het CPB vorige maand weten. Dit betekent onder andere dat de slag om de werknemer weer begint. Als werkgever is het dan ook een goed idee om detachering te overwegen. Daardoor zullen niet alleen veel werklozen of werkzoekenden een nieuwe baan kunnen vinden, maar zal jij als bedrijf op flexibele wijze kunnen profiteren van de economische groei.

Detachering in de zakelijke dienstverlening
Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Naast receptionistes op afroep en complete overname van de receptie, is detachering van receptionistes ook een dienst die wij verlenen bij Receptioniste-NEXT. Het is natuurlijk fijn om te weten dat er professionele vervanging is wanneer jouw receptioniste bijvoorbeeld met tijdelijk verlof gaat. Maar het kan ook voorkomen dat het steeds drukker wordt bij de receptie en je voorzichtig een extra kracht wilt toevoegen. Een ervaren receptioniste ter versterking van het bestaande team kan dan een mooie aanvulling zijn.

Detacheren blijft onverminderd populair onder werkgevers. Waarom is dat zo?

Deskundig personeel dat snel is geregeld
De werving en selectie van professioneel personeel is een tijdrovend proces. Bij detachering kun je dat allemaal overslaan, omdat wij het werk voor je doen. Wij hebben een up-to-date database met geschikte kandidaten en een groot netwerk in de branche. Wij kunnen daarom snel een geschikte selectie maken en de juiste persoon voor jou regelen.

Detacheren = minder riskeren
In het geval van een gedetacheerde receptioniste is Receptioniste-NEXT de werkgever. Daardoor loop jij minder risico’s, waaronder het risico op betaling bij ziekte. Ook heb je meer flexibiliteit, omdat de gedetacheerde receptioniste niet bij jou in dienst is.

Frisse blik
Vaak bezitten gedetacheerde werknemers een frisse blik. Ze hebben meestal veel ervaring binnen verschillende bedrijven en zitten minder vast aan een bepaalde werkwijze. De kans is groot dat je op deze manier waardevolle kennis en ideeën binnenhaalt waarvan je bedrijf op termijn de vruchten plukt.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze dienst, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Benieuwd naar de rest van onze receptiediensten? Lees er hier meer over.

Bronnen:
Dagelijkse Standaard
Ondernemen met personeel
CBS
Nieuws

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?