NEXT in Parijs

Wat een onvergetelijk weekend hebben wij achter de rug! Tijdens een van onze wekelijkse meetings werd de wens uitgesproken dat een bezoek aan het buitenland als team wel héél fantastisch zou zijn. Zonder speciale
doelstellingen bedachten we wat ons leuk zou lijken. Al snel werd er unaniem besloten dat Parijs de perfecte plek zou zijn om een heel weekend samen door te brengen. Uitgangspunten waren vrij simpel; ‘samen veel lol hebben terwijl we samen leuke dingen ondernemen’. Het liefst zoveel mogelijk!

Wat was Parijs de perfecte plaats om in korte tijd veel te ondernemen!

Zoals iedereen weet heeft deze metropool eigenlijk teveel te bieden om in twee dagen te zien. Daar kwam ook nog bij dat het vooral op de zaterdag regelmatig even regende. Dat mocht de pret echter niet drukken, vooral niet omdat we op zaterdagavond (na een bezoek aan de basilique du Sacré-Cœur) tijdens een prachtige rondvaart genoten
van een heerlijk diner. Terwijl we langs diverse indrukwekkende bezichtigingswaardigheden zoals de Eiffeltoren, het
Louvre, het Musea D’orsay en de Notre Dame dreven genoten we van de omgeving. Een gemakkelijke manier om op ontspannen manier veel te zien. 

Op de zondag zette de trend om in korte tijd veel te bezichtigen zich voort. Na een stevig ontbijt werden we middels een ‘Hopp on Hopp off’ bus netjes van locatie naar locatie gereden om af en toe lekker uit te stappen. Naast de
locaties waar we zaterdagnacht al waren geweest kwamen we langs de Sainte-Chapelle, de Concorde, de Champs-Elysees, de Ard de Triomphe, Les Invalides, het Grand Palais en meer. Teveel om op te noemen, het zat er
allemaal in. Na ook weer een stevige lunch begonnen besloten we dat het tijd was om naar huis te gaan. 

In de avond keerde iedereen huiswaarts om enigszins vermoeid tijdens de maandagochtend meeting terug te kijken op wat we allemaal gedaan hebben.  Het was het allemaal waard, wanneer gaan we weer? 


 

 

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?