De best gelezen NEXT blogs van 2020!

Nog maar een paar dagen en dan sluiten wij dit jaar (eindelijk) af. Dat betekent dat wij ook onze laatste blog van dit jaar gaan posten en dat is natuurlijk een overzicht van de best gelezen NEXT-blogs van 2020! Van alle blogs met tips voor receptionistes, bijzondere recepties en interviews met NEXT-medewerkers zijn dít de drie die het meest zijn gelezen. Klik op de titel om naar de blog te gaan.

1. NEXT aan het woord: Cobie
Wij zetten regelmatig een medewerker van NEXT in de spotlights. Dat kan een medewerker bij ons op kantoor zijn of één van onze receptionisten. Dit jaar was de best gelezen ‘NEXT aan het woord’ blog over receptioniste Cobie. Zij was 12,5 jaar bij ons in dienst en dat moest natuurlijk gevierd worden.

2. Werven tijdens de Coronacrisis, hoe pakken wij dit aan?
Op nummer twee staat de eerste blog van de Coronacrisis. In april 2020 schreven we deze blog, waarin we vertelden dat wij gewoon doorgaan met onze werving. Maar hoe pakken wij dat aan? Sander, onze projectmanager, vertelt erover.

3. Hoe bereid je je voor op een online sollicitatiegesprek?
Op nummer drie een blog met handige tips voor receptionisten, namelijk: hoe bereid je je voor op een online sollicitatiegesprek. De anderhalve meter-samenleving waarin wij nu leven heeft grote impact op de manier waarop wij communiceren én solliciteren. Kleine dingen kunnen een groot verschil maken in een online sollicitatiegesprek. Wij geven 5 tips in deze blog.

Veel leesplezier en alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst!
Meer lezen? Bekijk ons overzicht!