NEXT aan het woord: Silvana

Silvana is ons ‘nieuwste’ NEXT-teamlid op kantoor. Eigenlijk is ze al een paar jaar betrokken bij NEXT, maar wat doet ze dan nu eigenlijk precies? Hoog tijd om haar goed aan jullie voor te stellen!

Even een stukje geschiedenis. Wat heb je gedaan voordat je bij NEXT kwam werken?
“Ik ben ooit begonnen bij een callcenter, ik werk dus eigenlijk al vanaf mijn 15e in de sales. Daarna ben ik doorgegroeid als sales medewerker bij de Gouden Gids en uiteindelijk tot key accountmanager bij Elf Voetbal Magazine. Sinds 6 jaar werk ik voor Ad Hoc Data, dat is een zusterbedrijf van Receptioniste NEXT. In de afgelopen 6 jaar heb ik ongeveer 4 jaar één dag in de week voor NEXT gewerkt. De afwisseling was leuk, maar nu dat ik volledig voor NEXT werk kan ik echt al mijn sales ervaring inzetten.”

En wat doe je precies, als recruiter/commercieel medewerker voor NEXT?
“Ik ben voornamelijk bezig met de nieuwe opdrachtgevers en de nieuwe receptionisten. Ik zoek en spreek potentiële receptionisten zowel telefonisch als fysiek. Ik probeer altijd de perfecte receptionist(e) te vinden en deze enthousiast aan ons team toe te voegen.
Ook plan ik afspraken met nieuwe opdrachtgevers. Daarnaast stuur ik offertes en stel ik overeenkomsten op. Voor mij ligt de uitdaging in het vinden van zowel nieuwe opdrachtgevers als nieuwe receptionisten, ik geef niet op tot ik ze gevonden heb!”

Hoe bevalt het zover in het team-NEXT?
“Het is een leuke dynamische functie met veel afwisseling. De ene dag doe ik de werving daarna selectie en vervolgens sales. Omdat ik werving en selectie combineer met sales, kan ik ook de perfecte match vinden. Soms is een opdrachtgever naar een specifieke receptionist(e) op zoek, dan kan het zo zijn dat ik nu net die persoon gister al heb gesproken. Dan gaan we gelijk aan de slag om deze twee aan elkaar te matchen.”

Wat vind je eigenlijk het allerleukst aan je werk?

“Toch wel de afwisseling en de diverse personen die je spreekt.”

Wat is typisch Silvana op werk?
“Een bezige bij. Ik ben een echte doorpakker en altijd lekker druk bezig. Ook ben ik altijd lekker enthousiast en energiek.”

Heb je nog leuke hobby’s die je beoefend naast je werk?

“Jazeker! Ik sport 5x per week. Ik zei toch al; “ik ben altijd lekker enthousiast en energiek”. Van sporten krijg ik energie en voel ik mij goed. Beter kan ik de dag niet beginnen.
Verder spendeer ik ook veel tijd in de keuken om lekkere taarten of maaltijden te koken/bakken. Dit doe ik ook voor mijn collega’s! Als je iets lekkers voorbij ziet komen op het Instagram account van NEXT, is het bijna altijd wel iets wat ik heb gebakken.”

Meer lezen? Bekijk ons overzicht!

×

 

WhatsApp met ons

Klik hieronder op onze naam om te chatten!

× Werken bij NEXT?